We leven allemaal met een dak boven ons hoofd. Wanneer er een probleem is aan uw dak en u doet er niets aan, zal de schade propageren en zullen de kosten oplopen. Neem daarom Fadili-dakwerken onder de arm om uw dakreparaties te verzorgen.

 

Oorzaken van dakschade met als oplossing een dakreparatie

Door stormschade of afgewaaide boomtakken kunnen pannen verschuiven of afbreken. Een dakreparatie is onontkomelijk in dit geval. Er is ook gevaar voor je dak dat niet meteen merkbaar is. Grote temperatuursverschillen zorgen namelijk voor het uitzetten en krimpen van de dakpannen, deze kunnen scheuren en breuken veroorzaken, waardoor lekkages ontstaan.

Door een grondige en regelmatige controle kan je problemen in een vroeg stadium opsporen. Best zo snel mogelijk je dak laten repareren bij schade is dus de oplossing. Het ene dak is het andere niet en het is dus aan te raden goed op de hoogte te zijn van je dak en van de levensduur ervan.

Lekkages

Een daklekkage is zeer vervelend en moet snel opgelost worden. Het repareren van een daklekkage is voor ons geen enkel probleem. Fadili-dakwerken is het bedrijf dat bij u in de regio alle dakproblemen verhelpt.  Wij hebben 20 jaar ervaring in het repareren van daklekkages!

De meest voorkomende oorzaak van een daklekkage is vaak een slecht en oud dak. Het zijn vaak de verstoppingen die de oorzaak zijn of het water dat via het lood omhoog kruipt. Om een daklekkage te voorkomen is het belangrijk dat u rekening houd met het onderhoud van uw dak. Het onderhouden van uw dak kan een tijdrovende bezigheid voor u zijn. Wij nemen de taak graag voor onze rekening!

Als specialist in het onderhouden, repareren en renoveren van daken, zorgen wij er ook voor dat u niet meer voor vervelende verassingen komt te staan!

Nokvorsten

Fadili-Dakwerken is een professioneel dak- en schoorsteentechnisch bedrijf dat ook o.a. gespecialiseerd is in het vastleggen van allerlei soorten nokvorsten en dakpannen. Wij gebruiken materialen van het merk Flexim Mortel. Dit is een eerste klas en natuurzuiver product! Tevens is het 100% waterdicht en doorstaat de zwaarste proeven.

Wij hebben al jarenlang ervaring met het Flexim materiaal. Neem contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvende prijsopgave!

Impregneren

Bij impregneren (hydrofoberen) wordt er een beschermlaag aangebracht op uw schoorsteen die diep in de structuur van de stenen en voegen door dringt om deze van binnenuit te beschermen.

Regenwater kan hierdoor niet meer opgenomen worden in de schoorsteen. Door de waterafstotende laag heeft mos en alg geen kans om op de schoorsteen te hechten.

Deze beschermlaag draagt bij op een langere levens duur van de schoorsteen.


Zink en loodwerk

Als bouwmateriaal in dak- en gevelbedekking en in goot en hemelwaterafvoersystemen is zink bij uitstek betrouwbaar en waterdicht! Het zinkwerk gaat lang mee en kan opnieuw gebruikt worden. Architecten die in zink denken, geven hoog op van de toepassingsmogelijkheden en van de uitstralingseffecten.

Lood
wordt toegepast voor het waterdicht afsluiten van openingen/aansluitingen in en op het dak. Vooral als loketten op de aansluiting tussen enerzijds het metselwerk en anderzijds het dak.

Het is daarom belangrijk dat lood goed aansluit bij uw schoorsteen.

Ook daar waar nokken en dakramen aansluiten op het dak wordt lood gebruikt om deze aansluitingen waterdicht af te werken.

Elke dakreparatie is een studie op zich

Indien u denkt een probleem aan uw dak te hebben en het u nog geen last bezorgt, is het slecht te denken dat dit zo zal blijven. Een snelle dakreparatie kan u dus veel ellende en geld besparen.

Er zijn verschillende soorten dakreparaties die kunnen uitgevoerd worden aan een dak. Het dak kan volledig heraangelegd worden. Een minder dramatisch voorbeeld zijn dakpannen die weggevlogen zijn. Het wordt aangeraden meteen nieuwe dakpannen te plaatsen door een gespecialiseerde dakdekker.

Een dakreparatie kan ook gewoon het vervangen zijn van een oud onderdeel vb: oude isolatie. Ontmossing is in vele gevallen nodig. Mos tast namelijk uw dak aan en dient dus verwijderd te worden. In geval van een lekkage of gevaar op lekkage kan een soort coating aangebracht worden die een bescherming biedt en de poriën vult waardoor de lekkage stopt.

Dakrenovatie

Het belang van een dakrenovatie is niet te onderschatten. Het dak is de bescherming van je onroerend goed. Omdat er vele vormen van dakproblemen zijn, bestaan er ook vele vormen van dakrenovatie. Er zijn veel problemen waar alle daken vroeg of laat mee te maken krijgen. Lekkages, vervuilingen etc. Dit kan na verloop van tijd tot lekkage's leiden. Een dak renovatie van tijd tot tijd is dus nodig. Hiervoor is Fadili-dakwerken uw ideale partner. Bij ons kunt u ook terecht voor renovatie van zowel alle mogelijke platte daken en tevens hellende daken zoals; shingles en leiendaken.

Inspecteer en renoveer tijdig, dit voorkomt hoge kosten.

Indien u de status van uw dakdekking inzichtelijk heeft en regelmatig onderhoud laat plegen, zal dit de levensduur van het dak aanzienlijk verlengen. Fadili dakwerken voert desgewenst gratis inspecties uit en kan uw adviseren betreffende het onderhoud. Op deze manier kunt u tijdig uw dak renoveren.

De kosten van een gedeeltelijke renovatie zijn aanzienlijk lager dan wanneer er gekozen moet worden voor de volledige sloop van een dak.

Overweeg renovatie van uw dak: Een juist geïsoleerde dak is de basis van een goedkope energie factuur.

Een te oud dak zal te weinig isoleren en dus jaarlijks een fortuin kosten door energieverlies. Dit energieverlies kan voorkomen worden door een vorm van isolatie aan te brengen als dak renovatie. In de gemiddelde woning in Nederland wordt de helft van het energiebudget besteed aan verwarming. Het is dus logisch dat we alles willen doen om de woning te isoleren door een dak renovatie. Daar waar warmte naar boven stijgt, is het logisch dat een grote hoeveelheid warmte door het dak ontsnapt. Met de beste isolatiemethoden is een besparing van 40% mogelijk op het verwarmingsbudget.

Voor nadere informatie kunt u bellen naar 0648178077 of 073-8512217. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contact formulier. Wij nemen dan zsm contact met u op.

Om goed advies te kunnen geven, komt Fadili-dakwerken graag bij u langs, uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Dakcoating - Dakcoating Kleuren - Voordelen Dakcoating -Werkwijze Dakcoating- Prijzen Dakcoating- Dak Reparaties en Renovaties - Oorzaken Dakschade- Dak Specialist - Dak Lekkage - Nokvorsten - Impregneren -Dakgoot Zink - Dak Lood -Gratis Dakinspectie - Dak Isolatie - Voegen Verwijderen -Schoorsteen Metselen - Schoorsteen Renovatie - Schoorsteenvegen- Rookkanaal Brandveiligheid- Flexibel Rookkanaal- Dubbelwandig Rookkanaal -Concentrische Rookkanalen - Enkelwandig Rookkanaal - Schoorsteen Camera Inspectie - Verwijderen Vogelnesten - Schoorsteenkappen - Firemaster Kap - Combimaster Kap - Spinner Turbo Kap - Rotorvent Kap- Regenkap - Rookkanaal Beschermen - Over Fadili Dakwerken en Schoorsteenveegbedrijf - Onze Tarieven - Afspraak Maken - Sitemap